Jedi z radičem

Predjedi
Jelenov carpaccio Postrežen s staranim tolminskim sirom in nežno grenkobo solkanskega radiča.
Solata solkanskega radiča Kombinacija listnatega ohrovta in dimljene postrvi za osvežujoč
začetek obroka.
Juha
Koromačeva juha
Aromatična koromačeva osnova, obogatena z nežnimi ricotinimi žličniki, svežim radičem in dimljeno zaseko.
Tople predjedi
Ravioli z vijola krompirjem Polnjeni ravioli v kremni omaki radiča in kraljevih gamberov
Pljukanci s klobaso in radičem Tradicionalna ročno izdelana testenina, oplemenitena z
bogatim okusom klobase in rahlo grenkobo radiča.
Glavne jedi
Zajčja bedra Sočno zajčje meso na korenčkovi kremi, spremljano z drobljenim ješprenom, radičem in svežo zelenjavo.
Polnjeni kalamari Polnjeni kalamari v radičevi buzari, postreženi z mehko belo polento, za popolno harmonijo okusov morja in zemlje.
Millefoglie iz uležanega rozbifa Plasti uležanega rozbifa in radiča, zapečene in postrežene z gratiniranim radičem