Jedi z radičem

Predjedi

Jelenov carpaccio Postrežen s staranim tolminskim sirom in nežno grenkobo solkanskega radiča.

Solata solkanskega radiča Kombinacija listnatega ohrovta in dimljene postrvi za osvežujoč 
začetek obroka. 

Juha

Koromačeva juha 
Aromatična koromačeva osnova, obogatena z nežnimi ricotinimi žličniki, svežim radičem in dimljeno zaseko.

Tople predjedi

Ravioli z vijola krompirjem Polnjeni ravioli v kremni omaki radiča in kraljevih gamberov 

Pljukanci s klobaso in radičem Tradicionalna ročno izdelana testenina, oplemenitena z 
bogatim okusom klobase in rahlo grenkobo radiča. 

Glavne jedi

Zajčja bedra Sočno zajčje meso na korenčkovi kremi, spremljano z drobljenim ješprenom, radičem in svežo zelenjavo.

Polnjeni kalamari Polnjeni kalamari v radičevi buzari, postreženi z mehko belo polento, za popolno harmonijo okusov morja in zemlje.

Millefoglie iz uležanega rozbifa Plasti uležanega rozbifa in radiča, zapečene in postrežene z gratiniranim radičem

Gostilna pri hrastu