Gostilna

Gostilna pri hrastu, ki se s ponosom in tradicijo dotakne vašega srca, je zakladnica okusov s furmanskim pridihom. Nekdanje gostilne niso ponujale le okrepčila s hrano in pijačo na poti, saj so bile tudi pomembna stičišča informacij.

       

        

 

  

Goriška furmanska kulinarika je bila preprosta, vendar za tiste čase neverjetno bogata; nanjo sta odločilno vplivala milo podnebje in rodovitna pokrajina, kot vir svežih, zdravih in raznovrstnih pridelkov. Prav to izročilo ohranjamo še danes, vendar jedi pripravljamo na sodoben način, prilagojen današnjemu načinu življenja, skladno z letnimi časi in dnevnimi posebnostmi.

Prijeten in preprost ambient

Prijeten in preprost ambient, obarvan v pastelne jesenske barve, ter predano osebje vas v Gostilni pri hrastu ne bodo pustili ravnodušne. V naši kuhinji želimo vedno ustvariti kaj novega in še tako vsakdanji jedi dodati malenkost, ki jo naredi posebno. Slasti na krožnikih nadgrajujemo s slastmi v kozarcih - z odličnimi vini iz znanih primorskih kleti in vaše doživetje zlijemo v celoto.

Značilnost naše gostilne je tudi poletna svežina romatičnega vrta z orjaškimi kostanji, pa tudi že uveljavljene posebne ponudbe jedi, ki vas, kot doživeto popotovanje, napolni z energijo in željo po raziskovanju.

Gostilna pri hrastu